Prawdę powiedziawszy jedna osoba w Grze ma charakterystyczny sposób gry. Robi co może, stara się, nie wychodzi praktycznie nic co planowała, ale wychodzi coś zupełnie innego, czasem dobrego, czasem złego. No to postanowiłem się zabawić.
Jeśli ktoś chce, może wymyślać własne. III edycje to chyba wystarczająco dużo, by coś znaleźć. Za dobre i chwytliwe, albo w jakimś stopniu interesujące, ciekawe, cokolwiek memy będą nagrody.
_________________ Avenker: budze nimfę
Vanilla: Nimfa udaje przyjacielską.
Avenker: co to znaczy udaje?
Vanilla: Nimfa uwodzi cię i odbiea ci RZUT OSZCZEPEM
Avenker: a to szmata
Avenker: wale ją drągiem
Vanilla: Wyciągasz drąga z torby
Vanilla: Nimfa za ten czas uwodzi cię i odbiera ci eliksir ślepoty
Vanilla: Nimfa teleportuje się.
_________________ Lepiej powiedz mi po dobroci, gdzie sa Twoje pieniądze, to wyjdziesz stad z całymi paluszkami. Jakimi paluszkami sie pytasz? Twoimi paluszkami. Mogą w końcu przypadkowo trafić pomiędzy drzwi a futrynę, a ktoś może przypadkowo zatrzasnąć drzwi, prawda?
No na razie Argon wygrywa. Ludzie, ratujcie grę i wymyślajcie memy, bo Argon jeszcze bardziej się skoksi.
No a z oczywistych względów nie mogę nagrodzić siebie ani Zkaja.
_________________ Avenker: budze nimfę
Vanilla: Nimfa udaje przyjacielską.
Avenker: co to znaczy udaje?
Vanilla: Nimfa uwodzi cię i odbiea ci RZUT OSZCZEPEM
Vanilla: Wyciągasz drąga z torby
Vanilla: Nimfa za ten czas uwodzi cię i odbiera ci eliksir ślepoty
Vanilla: Nimfa teleportuje się.
_________________ "Ten, kto walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy patrzysz w otchłań, ona również patrzy na ciebie"